Magic duo “Alfred & Trix”.

Op zijn tiende levensjaar kreeg Alfred reeds de microbe van de magie te pakken en werd hij lid van de Brusselse goochelclub voor jongeren (RCMB-FISM).
Na jaren ontmoette hij zijn toekomstige vrouw en een nieuw duo werd geboren "ALFRED & TRIX".  Samen vertoonden zij hun speciale goochelacts en illusies niet alleen in België, maar ook veel in het buitenland (Munchen, Berlin, Lissabon, Amsterdam,  Londen, Blackpool...).  Zij verschenen dikwijls op verschillende TV zenders en zijn nog steeds graag geziene gasten op magic conventions. Alfred & Trix wonnen samen meerdere Internationale prijzen met hun bekende duivennummer "Turtuliana".
Ze zijn ook regelmatig te zien in seniorenshows samen met andere artiesten o.a.: Willy Sommers/de Melando’s/Wendy van Wanten/ Dianna More/Eveline Cannoot/ Eddy Herman/ Lissa Lewis/Jacky Lafon/ Katrien Gallez/ Marc Meersman/ Marjan Berger/ Nonkel Jef/ showballet Showcase/ Ivann /Luc Steeno/ Albert/ Dirk Van Vooren / David Van Dijck/  Guy Neve,  enz...
Naast de toneeloptredens heeft hij zich ook gespecialiseerd in Close-Up Magic. Goochelen aan de tafels waarbij de toeschouwers er met de neus opzitten en er toch nog niets van begrijpen. Kleine wonderen te bekijken van dichtbij. Plezier en hilariteit verzekerd.
Hij is lid van de International Brotherhood of Magicians
Vilvoordse Goochelclub "Lucky Ring"
Kempische goochelclub "Magic Victoria" - FISM
Belgian Magic Federation - "Member Coaching team"